0D7331AD-EC41-4383-B113-992FF920D050
sk hu
időpontfoglalás

.Showroom

konyhai-showroom-coviani konyhai-tarolok-szekrenyek konyhabutor-tervezese-gyartasa-coviani konyhai-tervrajz-a-helyszinen

Időpontfoglalás

Foglalj időpontot arra a napra, mikor személyesen is el tudnál látogatni hozzánk és mi segíthetünk megvalósítani számodra az álom- enteriőrt. A személyes konzultáció díjtalan

A funkcionalitás és design fúziója

Bemutatótermünket úgy terveztük, hogy látogatóként is igazán otthon érezze magát, aki betér. Belecseppenhet és megtapasztalhatja az általunk képviselni kívánt életszemléletet, mindezt meghitt, kellemes hangulat kényelmében, finom kávéval és egyedi mintakínálattal. A térben elhelyezett két konyhakollekciónk modern elrendezéssel, innovatív megoldássokkal és felületekkel várja, hogy próbára tegye, megérintse, megtapasztalja, felfedezhesse a kő, fém, fa, üveg és kerámia felületek összhangját.
A kiállított konyhák megtekintésére előzetes egyezetetés keretében bárki számára lehetőséget biztosítunk, érdeklődőknek, tervezőknek, de annak is, aki kíváncsi a legújabb trendek megelevenedésére. Bízunk benne, hogy kiállítótermünk inspirációt és kézzel fogható ötleteket, formákat nyújt majd a tervezők és érdeklődők számára egyaránt. 

Fókuszban a részletek

Az élek és részletek kidolgozása, a fények visszatükröződése a felületeken, a fiókok és szekrények finomhangolt mechanizmusai, melyek a kezünk alá dolgoznak, mind saját kézzel felfedezhetőek. Konyháink különféle kiegészítőkkel felszerelve lehetővé teszik az ide látogatók számára, hogy első kézből tapasztalják meg a kollekciók funkcionális és esztétikai lehetőségeit. A konyhai elemek megjelenésén túl egy, a konyháink karakterét támogató környezet vár majd minden érdeklődőt.

Vizualizáció készítése és minták kiválasztása a helyszínen

Termékpalettáink elhelyezésén felül bemutatótermünk tervezési szolgáltatásokat is kínál, mely során segítünk helyben megvalósítani ügyfeleink elképzeléseit tervezőprogramunk segítségével és felsorakoztatni a rendelkezésre álló mintákat, bemutatni a fogyasztóink és kiegészítőink paramétereit. Munkáink során számos olyan projekt szerepel, melyek belsőépítészek és tervezők kész tervei alapján valósultak meg. Tervek híján a méretek szerint segítünk kialakítani a konyha elrendezését. Stabil beszállítói kapcsolatokkal rendelkezünk, ezért rugalmasan tudjuk partnereink és ügyfeleink elvárásait teljesíteni. 

Szakmai hozzáértés  és megbízhatóság jellemzi munkánkat. Helyben gyártott bútoraink előnye a rugalmasság és az egyéni igényekre szabott gyors reakció. A látványtervet és árajánlatot követően kollégáink személyesen mérik fel a helyszínt, a megrendelést és gyártást követően bútorainkat kiszállítjuk és szakszerűen beépítjük. 

A bemutatótermünkben kiállított elemek olyan technológiákat és anyagokat ötvöznek, melyek formabontónak számítanak a helyi gyártók körében. E konyhák nem csak a formatervezés kiválóságára korlátozódnak, a megjelenésen túl a használatbavétel során is számos újdonság tárul elénk, alapjaiban változtatják meg a konyháról alkotott elképzeléseinket.
A minőség tervezhető, így konyháinkban főszerepet kapnak a furnérozott elemek, a természetes anyagok, felületek, időtálló borítások. Olyan konyhákat tervezünk, melyek nem mennek ki a divatból, eleganciájuk és stílusuk lévén önálló és tartós értéket képviselnek.

Map
CÍM:

Exkluzív bútorgyártás | Konyhák és enteriőr |Cím: StartUp | Hadovská cesta 6B | Komárom 945 01 (Szlovákia)NYITVATARTÁS:

Hétfő - Péntek: 9:00 – 16:00

Szombat: előre egyeztetett időpont alapján


Útvonal tervezése
Arrow
Győr 41km
Arrow
Budapest 95km
Arrow
Bratislava 102km