0D7331AD-EC41-4383-B113-992FF920D050
sk hu
időpontfoglalás

.Konyhák

Wood Marble

A gasztronómiai alkotás színtere

Az általunk tervezett és kivitelezett konyhák lényege a kifinomult részletekben rejlik, amelyek kihangsúlyozzák a felhasznált anyagok kiválóságát és kompromisszumot nem ismerve teszik komfortossá, egyúttal esztétikai élménnyé a konyhában eltöltött időt. A minőségi felületek és precíz illesztések gondoskodnak arról, hogy a konyha masszív használat esetén is eredeti pompájában tündököljön éveken át.

A konyha, mint közösségi tér

Az olasz életszemléletből kiindulva a konyhában töltött idő közösségkovácsoló erővel bírt. Manapság egyre több ember dönt úgy, hogy a konyhát a nappali részévé teszi, mivel ezek azok a terek otthonunkban, ahol a legtöbb időt töltjük el. A konyha, étkező és nappali konstelláció pedig támogatja a közösségi, családi eseményeket, mert nem kell megosztanunk a figyelmünket a vendégek és a konyhabeli teendőink közt. A kezünk által tervezett és kivitelezett konyhák formabontó és technológiai megoldásaik révén maximálisan kiszolgálják a felhasználói igényeket. Nem titkolt célunk a főzést élménnyé mélyíteni, hiszen a gondosan elkészített étel a gondoskodás kivetülése is egyben.

Inspirációgyűjtés

Az ízlés, dizájn és funkcionalitás elegyét hivatott képviselni a 2021 októberében megnyílt kiállítótermünk, ahol lehetőséget kínálunk személyesen is megtekinteni referenciamunkáinkat és elmerülni az általunk megálmodott tér hangulatában.

.Kollekcióink

lebego-reggelizopult-coviani lebego-reggelizopult-coviani

Behind the scenes

Tovább Long arrow

Kollekcióban gondolkodunk,

…a forradalmi anyagfelhasználást stílussal és praktikussággal ötvözzük.
Kollekcióink, mint részleteiben, mint stílusában különböző konyhákból állnak, melyek mindegyikénél más megoldásokat és anyagokat alkalmaztunk. Konyháink igény esetén személyre szabhatók, Showroomunkban pedig megtekinthetőek, megtapinthatóak.

minosegi-konyhabutor-gyartas-meretre-coviani minosegi-konyhabutor-gyartas-meretre-coviani

Atmoszférát teremtünk

Az elemek ergonómiai elrendezése átgondoltságot kíván, ahogy a technikai vívmányok alkalmazása és a felhasznált anyagok, színek, borítások összhangja is. Az általunk megvalósított konyhakollekciók minden egyes tartozékának és apró elemének kiválasztásakor az anyag és design harmóniájára törekszünk.

A tömörfa felhasználás miatt bútoraink robosztus, mégis esztétikus hatást keltenek. Elképzelésünk szerint a tér domináns részét képezik, mégsem hivalkodóak, minőséget és természetességet ágyaznak az enteriőrbe. A lakás olyan elemei, melyet időtlen időtartamra tervezünk.

konyha-design-lakberendezes-butorgyartas konyha-design-lakberendezes-butorgyartas

Moduláris rendszer a rakodótér
maximalizálásáért

Az innováció szemlélete ihlette a technológiai lehetőségek kiaknázását. Funkcionális konyhát, egy moduláris rendszert tervezünk, ahol minden konyhai kiegészítő kézre áll. A konyhasziget egy multifunkcionális oázis. Ha úgy döntünk, hogy összekapcsoljuk a konyhát a nappalival, érdemes megfontolni egy konyhasziget praktikus kialakítását. A helykihasználást és a konyha használatbavételének élményét erősítik a technikai megoldások és tárolóhelyek kialakítása.

tarolok-rakodoter-a-konyhaban-premium-konyhak tarolok-rakodoter-a-konyhaban-premium-konyhak

.Alkalmazott technológiák

Felületkezelés

Alapanyag felhasználást tekintve a magasabb minőséget részesítjük előnyben. Bútorainknál olyan felület kezeléseket alkalmazunk, mint az olajozott-lakkozott-pácolt-gözölt fafurnér lemezek, matt-magas-selyemfényű és metálfestésű MDF lapok, nanotechnológiás felületkezeléssel ellátott laminált- ill. kompaktlemezek, természetes és technikai kő és egyéb felületek.  

Látható felületek, bútorfrontok, borítások, beltéri ajtók: FAFURNÉR - FESTETT MDF LEMEZEK - KOMPAKT LEMEZEK - LAMINAM - 3D FURNÉR - LAMINÁLT LAPOK - ALPI - LATHO COMPONENTS
Munkalapok: KOMPAKT (FENIX - PFLEIDERER) - TECHNISTONE, GRÁNIT ÉS MÁRVÁNY TERMÉSZETES KÖVEK, LAMINAM, KERÁMIA LAPOK, CORIAN - KERROCK
Korpusz anyagok: FENIX - PFLEIDERER - KRONOSPAN - EGGER

Beépített mechanizmusok

A bútorok anyagfelhasználásán túl az egyes bútorelemekbe épített mechanizmusokra is nagy hangsúly helyeződik. Ezeket csakis a legmegbízhatóbb minőséget képviselő beszállítóktól szerezzük be, úgy mint:

SCILM - KESSEBÖHMER - FURNITAL - VIEFE - HAWA - EUBIQ - BLUM - HETTICH - BLANCO - VAUTH-SAGEL - CINETTO - PEKA - stb.

Konyhai gépek

Exkluzív, leszerződött partnerei vagyunk a Siemens - Bosch - Gaggenau - BORA cégcsoportoknak, így e konyhai gépek terén tanácsadással és forgalmazásukkal is foglalkozunk, illetve világítástechnikai megoldásokat is kínálunk.

.Partnereink

Bosh Siemens Bora